Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ

Φίλτρα MATRIKX
Καμπάνα Atlas Filtri Depural
Φίλτρο κατά των αλάτων DOSAL


ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΠΑΚΙ
Τοποθετείται εύκολα πάνω σε οποιαδήποτε βρύση. Παρεμβαίνει στο τελευταίο στάδιο ροής, πριν από την κατανάλωση, δίνοντας σας πραγματικά καθαρό και υγιεινό νερό απαλλαγμένο από μολυσμένα σωματίδια και δυσάρεστη γεύση.





ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ







ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ

Μαγνητικός Αποσκληρυντής Eco Mag Tap Economizer

Κατάλληλο για βρύσες όλων των τύπων. 

Το Eco Mag Tap τοποθετείται στην άκρη της βρύσης, περιέχει έναν μειωτή ροής για οικονομία ως και 50% και δρα αποτελεσματικά κατά της σκουριάς και των αλάτων (Διάσπαση και όχι αφαίρεση αλάτων).



Μαγνητικός αποσκληρυντής πλυντηρίου 3/4. Με την εγγύηση της Atlas Filtri.
Κατά των αλάτων, σκουριάς και της διάβρωσης. Προστασία για τις σωληνώσεις, το μπόιλερ, το θερμοσίφωνα, τον ηλιακό, τα πλυντήρια και τις ηλεκτρικές συσκευές.




Το Easy Mag Block (χρώμα μπλέ) ειναι μια σειρά μαγνητικών αποσκλυρηντων νερού που δεν χρειάζονται κόψιμο σωληνώσεων ή υδραυλική εγκατάσταση.
Απλά βιδώνουμε το προιόν πάνω στον σωλήνα (εξωτερικά) σε πλαστικό ή μεταλλικό σωλήνα, προστατεύοντας τις σωληνώσεις, το μπόιλερ, το θερμοσίφωνα, τον Ηλιακό, τα πλυντήρια και τις ηλεκτρικές συσκευες απο άλατα, διάβρωση και σκουριά.
ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ
Σώμα: Aluminium
Μαγνήτης: Neobymium-Iron-Boron
Μαγνητική επαγωγή: 14000 Gauss
Περιέχει κλειδάκι τύπου Allen για την τοποθέτηση.
ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
Δεν αλλοιώνει τη γεύση και την οσμή του πόσιμου νερού, προλαμβάνει μόνιμα τη δημιουργία σχηματισμού αλάτων και συντελεί στη διάσπαση αυτών που ήδη υπάρχουν.